Ovidiu Cuncea a divorțat după 21 de ani de căsnicie. Cum arată fosta lui soție

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 16:57
Ovidiu Cuncea a divorțat în această vară, după o căsnicie de 21 de ani. Cea care a înaintat actele de divorț a fost soția sa, Cristina, unul dintre motive fiind acela că actorul a luat calea bisericii.

Vezi în galeria foto cum arată fosta soție a lui Ovidiu Cuncea!

După ce Mihai Coadă, actorul care i-a dat viață haiosului personaj Nelu Curcă din sitcomul „La bloc”, a ales să-și dedice viața lui Dumnezeu, iată că un alt actor a pornit pe drumul mântuirii. Ovidiu Cuncea este acum diacon la mai multe biserici din Capitală și s-a împăcat cu decizia soției sale, Cristina, de a se separa. Chiar dacă nu-și mai dorește o a doua căsătorie, actorul speră să mai simtă, din nou, fiorii dragostei: Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.” – a povestit Ovidiu Cuncea în emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars.

Ovidiu Cuncea preot

Ovidiu Cuncea și fosta sa soție, Cristina, au împreună doi copii mari, de 20 și 21 de ani, care au ales să stea alături de tatăl lor: ” Ne vedem seară de seară, mâncăm împreună dimineața, râdem, ne întrebăm ce am mai făcut. Eu cu Sara (fiica lui – n.r.) avem aceeași meserie (ambii sunt actori – n.r). Ea joacă și la Teatrul Național. Avem multe lucruri comune. Copiii mei vor să mă vadă fericit. De Crăciun au vrut să stea mai mult cu mine, de Revelion, au stat numai cu mine. Vor să-mi fie bine” , – a mai mărturisit Ovidiu Cuncea.

Ovidiu Cuncea se gândea să devină călugăr, însă recunoaște că este dificil de ales o astfel de cale: „Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni”, – dezvăluia Cuncea, la emisiunea Vorbește lumea.

Ovidiu Cuncea preot

 

„Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru, dar își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul. Mult a contat sprijinul familiei. Când eram diacon, soția a spus: «Te-ai schimbat, ești altă persoană». Fericit?… E complicată fericirea. Sunt împlinit, echilibrat” – a mai povestit Cuncea.

Sursă foto: Libertatea, Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter