Actorul Ciprian Nemeșiu a murit la 39 de ani

De Unica.ro, pe

Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație “Freeze”, a murit la vârsta de 39 de ani. Potrivit primelor constatări ale Poliției, actorul s-ar fi sinucis, 8 martie, aruncându-se de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei.

Colegii de breaslă ai lui Ciprian i-au lăsat o mulțime de mesaje de adio pe pagina sa de Facebook.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este unul dintre mesajele apărute pe rețeaua socială, la scurt timp după aflarea tristei vești.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

În urmă cu câteva săptămâni, Ciprian Nemeșiu posta în online un mesaj prin care anunța că se simte entuziasmat că începe un nou curs de improvizație: „Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook, pe 17 februarie 2021.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter