Actorul Andrei Ciopec, fostă vedetă Pro TV, s-a retras la mânăstire

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 13:18

Andrei Ciopec (34 de ani), actor în serialul de comedie “Triplusec” și fost jurat al emisiunii “Cântă cu mine”, de la Pro TV, a decis să se retragă din atenția publicului șiu s-a retras la o mânăstire.

Actorul Andrei Dumitrescu, bun și vechi prieten cu Ciopec, a făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând câteva fotografii de la Mânăstirea Sihăstria Putnei prin următorul mesaj:

„Alături de Fratele Andrei, fostul actor Andrei Ciopec. Mi-a fost dor de el. L-am căutat la Mănăstirea Sihăstria Putnei și l-am găsit. Ne știm de câțiva ani buni, datorită Părintelui Irineu Curtescu, când traversam amândoi o perioadă a vieții nu foarte frumoasă. Dumnealui mi l-a recomandat ca fiind “Andrei Actorul”. A fost o adevărată binecuvântare plină de încărcare sufletească și duhovnicească toată experiența de la Sihăstria Putnei.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Așa cum l-am cunoscut pe Andrei, mereu să împărtășească un gând și un sfat bun și oferind totul. Săptămâna aceasta s-au împlinit 2 ani de când Andrei a plecat din lumea noastră a mirenilor și a ales lumea monahală, gândindu-se la noi toți și rugându-se pentru noi. Blagosloviți și iertați!”

Andrei Ciopec se gândea de multă vreme să facă și altceva pe lângă actorie.

„Sunt în căutări şi toată viaţa am fost în căutări. Mă gândesc să mă îndrept şi spre muzică, e o formă de exprimare, poate şi o facultate de teologie. Dar vreau să identific şi să îmi fie mie foarte clare idealurile pe care le am, să le adun şi să le folosesc într-o singură direcţie, şi anume în a-mi distruge egoul şi a ajută oamenii. Să mă fac eu cât de mic pot – s-ar putea să îmi ia o viaţă întreagă şi s-ar putea să nu reuşesc – dar importantă e lupta, nu izbânda, şi sper că prin ceea ce fac să pot ajută oamenii. Vreau să scot o carte de poezie, să scriu un român, să scot un album folk.”, mărturisea actorul, în urmă cu patru ani, potrivit stiri.botosani.ro

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter