Actorul Adrian Nartea din „Vlad”, tată pentru a doua oară

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 00:49

În februarie 2020, actorul Adrian Nartea (38 de ani), protagonistul serialului „Vlad”, și soția lui, modelul Alina Ferinceac, au aniversat 10 ani de relație. Perechea are o fiică, Mara, în vârstă de 3 ani, iar în curând vor deveni din nou părinți.

Actorul Adrian Nartea din „Vlad”, tată pentru a doua oară

 Alina este însărcinată în 5 luni, iar cuplul va avea încă o fiică. „N-a fost nimic în plan. Ne doream amândoi, dar ne-a surprins pe amândoi. (…)”, a declarat actorul, în emisiunea „La Măruță”.

„Când am aflat a fost așa o surpriză. Cred că eram la filmări. Și la Mara eram undeva la filmări prin Veneția, filmam o reclamă, și la cea de-a doua eram plecat și m-a sunat. Mi-a trimis poză pe What’s App”, a completat.

Ce nume au ales?

„Ne-am gândit la un nume. Nu vrem să-l spunem încă, dar Mara avea un alt nume”, a mai spus actorul. Mara, în loc să spună numele pe care și-l dorea ea, „Elizabeth Inimioara”, și-a dat părinții de gol și a zis „Petra”. „Ne-a dat de gol”, a spus râzând Alina.

Cuplul s-a cunoscut în Tunisia, unde, timp de trei zile, a colaborat la realizarea unei ședințe foto. „După ce s-a terminat proiectul, ne-am schimbat id-urile de messenger, așa cum era pe vremea aceea, și așa a început relația noastră”, povestea Adrian Nartea în trecut.

Foto: Instagram

Citește și:

Chef Scărlătescu despre debutul în bucătărie: „A fost foarte greu. Nu a fost nimeni care să mă ajute”

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte interpreta de muzică populară?

Dan Bittman, noi declarații legate de pandemie: „Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter