Actori pitici cu soţii super sexy. Top 6 norocoşi

De Diana Zagrean, pe

Nanismul este o boală ca oricare alta şi nu poate sta în calea iubirii adevărate. Mai mulţi actori celebri de la Hollywood suferă de nanism şi, deşi sunt pitici, au soţii sau iubite de înălţime obişnuită. Vezi care sunt cei 6 norocoşi actori pitici cu soţii super sexy şi înalte.
 

Peter Dinklage şi Erica Schmidt

Actori pitici cu soţii super sexy. Top 6 norocoşi
Pe el îl ştim foarte bine din serialul de succes Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), unde îl joacă pe simpaticul Imp, lordul Tyrion Lannister. Deşi rolurile sale au fost de pitici frustraţi şi neînţeleşi într-o lume mare, Dinklage are un mariaj reuşit cu frumoasa Erica Schmidt, regizor de teatru. Din 2011, cei doi au o fetiţă împreună.

Verne Troyer şi Genevieve Gallen

Actori pitici cu soţii super sexy. Top 6 norocoşi
Verne Troyer a devenit celebru în comedia Austin Powers şi măsoară doar 81 cm înălţime. Asta nu a oprit-o pe fostul iepuraş Playboy Genevieve Gallen să-l ia de bărbat. Cum este foarte bogat, Troyer sparge averea pe soţia înaltă şi frumoasă, pe petreceri sălbatice şi pe procese în care este acuzat de tot felul de răutăţi pe care le-a făcut la beţie.

Herve Villechaize şi Camille Hagen

Actori pitici cu soţii super sexy. Top 6 norocoşi
El a devenit celebru drept piticul din filmul cu James Bond „The man with the golden gun”, din 1974. Deşi avea doar 1,19 m înălţime şi mai multe probleme de sănătate cauzate de nanism, francezul a luat de nevastă o superbă actriţă pe nume Camille Hagen. A avut o relaţie lungă şi cu Kathy Self, o altă actriţă frumoasă, care l-a şi găsit în 1993, după ce s-a sinucis cu o armă de foc din cauza depresiei şi a alcoolismului.
Citeşte mai departe şi vezi şi alţi actori celebri care suferă de nanism, dar au iubite şi soţii superbe, pe pagina următoare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter