A murit Mike Mitchell. Actorul din „Gladiator” avea 65 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 12:34
Mike Mitchell, actor și culturist, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Acesta a fost găsit mort pe o barcă în Turcia. 

Un reprezentant al actorului scoțian a declarat pentru TMZ că Mike Mitchell a murit vineri, în timp ce se afla pe o barcă de agrement turcă. Familia sa a transmis că cel mai probabil decesul s-a produs din cauze naturale, dar nu a oferit niciun alt detaliu.

Moartea actorului ar fi survenit în urma unei atac de cord, a spus un reprezentant al acestuia pentru tabloidul american. Potrivit presei internaționale, trupul său ar fi fost găsit de Burak Ardahan, administratorul ambarcațiunii ce s-ar fi aflat în Fethiye, un oraș situat în sud-vestul ţării. Se așteaptă rezultatele autopsiei, care vor arăta cu exactitate cauza decesului.

„A fost foarte greu de crezut… moartea subită a unui actor de talie internațională pe care l-am reprezentat, o persoană cinstită, un actor adevărat, un prieten adevărat. Dragul meu prieten, ne-ai întristat profund.

Am fost întotdeauna onorat să fiu managerul tău. Îi doresc răbdare soției tale, draga Denise Mitchell, și copiilor tăi”, a transmis reprezentatul lui Mike Mitchell.

Citește și: Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: Nu cred în diete, dar…

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Loredana Chivu a făcut pasul cel mare: și-a pus cele mai mari silicoane din România

A murit Mike Mitchell. Actorul din „Gladiator” avea 65 de ani

Mike Mitchell, campion de cinci ori al World Fitness Federation

„Să te cunosc și să-ți câștig prietenia este de neprețuit. Dormi în lumină. RIP”, a mai spus acesta. 

Actorul scoțian, care a jucat în „Gladiator” şi „Braveheart”, a fost de cinci ori campion al World Fitness Federation (WFF) și de două ori câștigător al Mr. Universe, potrivit site-ului său web. A mai apărut, printre altele, în filme precum „One Day Removals”, „City of Hell” și „Skyfall”.

Potrivit tabloidului american, Mike Mitchell ar fi suferit un atac de cord în 2006, după ce a câștigat al cincilea titlu WFF. 

Sursă foto: captura video

 


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter