A apărut Unica noiembrie 2019. Ce articole găsești exclusiv în revistă

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 31 octombrie 2019, 16:55
Unica noiembrie 2019 o are pe copertă pe Andra, într-o imagine caldă și prietenoasă, construită cu ajutorul soțului ei și al celor doi copii. Află ce alte articole exclusive poți găsi în revista care apare la chioșcurile de presă începând cu data de 24 octombrie 2019.

Ai crede că știi totul despre îndrăgita cântăreață, dar te asigurăm că nu e așa. Și pentru redactorul Unica a fost o surpriză să afle că Andra citește seara povești îmbrăcată într-o pijama roz sau că plânge la filmele romantice. Află în revistă cum o caracterizează David și Eva pe mama lor, ce cadouri cred ei că i s-ar potrivi, dar și cum o vede Cătălin Măruță pe soția lui.

Cristina Neagu, de patru ori câștigătoare a titlului de cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, dar care a fost nevoită să stea pe tușă aproape un an din cauza unei accidentări, se pregătește să revină pe teren. Unica a stat de vorbă cu ea pentru a afla ce o motivează, care sunt ingredientele succesului, dar și din câte renunțări și greutăți poate fi compusă viața unui sportiv de performanță.

Cu siguranță îi știi pe cei patru antrenori de la Vocea României – Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley. Dar știi cine sunt antrenorii din umbra lor? Cei care-i ajută pe concurenți să-și aleagă piesele, să-și exerseze vocea și să-și creeze momente memorabile în concurs? Îi vei descoperi într-un amblu articol dedicat lor, exclusiv în revista Unica noiembrie 2019.

Întâmpină vremea rece și mohorâtă în ținute vestimentare noi – vei găsi în paginile revistei o selecție de piese din piele, paltoane în tendințe și piese în culorile mov și negru, foarte pe val în acest sezon.

Movul se regăsește și în paleta coloristică a noilor produselor cosmetice, despre care poți afla în Unica. Tot în secțiunea de frumusețe vei descoperi peste 20 de parfumuri lansate recent, numai bune de trecut pe lista ta de dorințe.

Lista articolelor dinUnica noiembrie 2019 nu se oprește aici – te invităm să răsfoiești revista și pentru a citi despre cursurile de yoga pentru copii, despre fotograful Horia Manolache, care imortalizează oameni aflați în situații defavorizate în moduri total neașteptate, despre atracțiile culturale din Dubai sau despre cele mai noi gadgeturi.

Poți cumpăra Unica noiembrie 2019 și împreună cu un ruj essence, la prețul special de 12,99 lei (produs cosmetic +revistă).

S-ar putea să te intereseze și:

Revista Unica octombrie 2019. Copertă inedită și multe articole exclusive

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter