A apărut revista Unica de iunie! Andreea Bălan, mai senzuală ca niciodată pe copertă

De Bianca Prangate pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 10:56
Unica de iunie este acum la chioșcuri! Pe copertă o avem pe Andreea Bălan, sexy și plină de voie bună, anunțând o vară plină de optimism.
A apărut revista Unica de iunie! Andreea Bălan, mai senzuală ca niciodată pe copertă

Cei care o urmăresc pe Andreea știu că viața ei nu a fost mereu ușoară: cu un început tumultos al carierei, când încă era o adolescentă, cu povești de dragoste care i-au frânt inima, cu un stop cardiac la nașterea celei de-a doua fetițe a ei. Cu toate astea, ea a găsit puterea să se ridice de la pământ, să se scuture de praf și să învețe din nou să meargă de fiecare dată.

„Când cazi nu poţi decât să te ridici şi cu cât cazi mai rău, cu atât te ridici mai sus”, spune ea. „Am ambiţie de fier şi chiar dacă mă consum foarte mult, sufăr şi plâng, nu mă dau bătută, îmi şterg lacrimile, zâmbesc şi merg înainte cu capul sus”.

Descoperă interviul integral cu Andreea Bălan în revistă. Ea ne-a vorbit despre provocările vieții de mamă, despre bârfele care circulă despre fosta ei relație și despre toată munca ce se ascunde în spatele femeii perfecte pe care o vedem la televizor și în social media.

Interviuri exclusive cu oameni de excepție în Unica de iunie

Așa cum te-am obișnuit, am pregătit mai multe interviuri cu vedete. Am stat de vorbă cu Cătălin Măruță, cu Vlad Gherman, dar și cu Jean Gavril și soția lui, Bianca, care ne-au dat o veste incredibilă.

Charismatic și cu vorbele la el, Cătălin Măruță ne surprinde cu povești de viață cu fiecare ediție nouă a emisiunii lui de la Pro TV. Mai nou, a lansat și podcastul „Acasă la Măruță” pe YouTube, care deja are fani dedicați. El ne-a povestit cum arată viața lui în culise, când nicio cameră nu este pornită.

Vlad Gherman a stat și el de vorbă cu noi. Romantic, sincer și vulnerabil, așa cum îl știm, nici nu este de mirare că a cucerit inimile atâtor tinere. El trece printr-o perioadă în care se redescoperă pe sine după ce a ieșit dintr-o relație de aproape un deceniu și nu a ezitat să ne spună cumarată viața lui acum.

Artistul Jean Gavril și soția lui, Bianca, ne-au dat o veste minunată: vor deveni părinți! Tineri și cu personalități efervescente, cei doi ne-au povestit despre cum se pregătesc să intre în noul rol: de la temerile pe care le au și până la speranțele pe care le împărtășesc unul celuilalt.

Începe vara cu un mindset pozitiv despre felul în care arăți

Pentru că suntem în pragul verii, vrem să ne bucurăm de noul sezon așa cum se cuvine. Pentru a face acest lucru, este important să ne simțim bine în pielea noastră. Așa că pornim cu sănătatea pielii noastre – ți-am pregătit un ghid util pentru a te ajuta în acest sens.

De asemenea, dacă dorești să apelezi la intervenții estetice, nu ar trebui să te simți vinovată – la urma urmei, tu decizi ce vrei să faci cu corpul tău. Descoperă procedurile neinvazive sau minim invazive potrivite pentru femeile care doresc îmbunătățiri rapide, care nu necesită timp excesiv de recuperare.

Totodată, știm că vara este sezonul preferat de multe cupluri pentru programarea nunților. Așadar, dacă te pregătești să pășești spre altar – sau dacă ai o prietenă sau rudă care se pregătește să o facă – atunci lasă-te inspirată de rochiile și accesoriile de designer din numărul de iunie.

Însă frumusețea fizică nu valorează nimic fără o minte sănătoasă. Așa că l-am lăsat pe doctorul Lucian Negoiță să ne vorbească despre perfecționism – ce este, când ne vine acesta în ajutor, dar mai ales când devine inamicul nostru.

Revista UNICA se găsește din 26 mai la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio. 

Foto coperta: George Pruteanu

Styling coperta: Irina Hartia

Make-up coperta: Diana Ionescu

Hair-style coperta: Adonis Enache (Balmain Hair Couture Ambassador)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter