5 curiozități despre Familia Regală Britanică

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 31 iulie 2018, 17:20
Celebra familie regală este în atenția publicului la fel de mult care starurile de la Hollywood. Chiar dacă se cunosc multe detalii despre viața lor, oamenii mai au încă multe întrebări fără răspuns. Iată 5 curiozități despre Familia Regală Britanică.

Fiecare pas pe care îl fac membrii Familiei Regale este urmărit îndeaproape de presa din toată lumea, iar lumea este curioasă să vadă cum se trăiește în această lumea stilată, după reguli bine stabilite. De aceea, Bright Side a realizat un top al întrebărilor despre una dintre cele mai cunoscute și respectate familii din lume.

De ce Regina nu este mereu prezentă la evenimentele de familie importante

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii participă întotdeauna la evenimentele importante ale familiei sale. Mai mult decât atât, în ciuda vârstei înainte, ea continuă să îți ducă la îndeplinire obligațiile regale și să se întâlnească cu politicieni din întreaga lume.

Mulți s-au întrebat cum de a lipsit Regina de la botezul Prințului Louis, cel de-al treilea strănepot, care a venit pe lume anul acesta. Din ce motiv? Se retrage Regina? Are probleme grave de sănătate? Louis  are puține șanse să ajungă pe tron și de aceea prezența ei nu era obligatorie? De fapt, Suverana Britanică a luat această decizie de a nu fi prezentă în acord cu întreaga familie, fiind foarte ocupată cu numeroasele îndatoriri regale. Chiar și așa, ea fost prezentă indirect, printr-un tablou care se află în spatele rudelor sale.

5 curiozități despre Familia Regală Britanică

De ce Kate Middleton a părăsit repede spitalul după ce a născut

Chiar dacă în ultimii 50 de ani cuplurile regale au avut doi copii, Prințul William și Kate Middleton au depășit numărul tradițional și au deja trei.

După ce în luna aprilie a dat naștere celui de-al treilea copil, Prințul Louis Arthur Charles, Kate, care arăta spectaculos și deborda de fericire, a petrecut doar șapte ore în spital, motiv pentru care mulți s-au întrebat de ce atâta grabă.

Există mai multe explicații. În primul rând, în Marea Britanie, femeile nu obișnuiesc să stea prea mult într-un spital după ce au născut, ele se duc acasă după aproximativ 36 de ore. În al doilea rând, atunci când un spital este înconjurat de o mulțime de fotografi, reporteri și oameni curioși, este greu pentru o mamă tânără să aibă o recuperare calmă.

Oamenii au remarcat ținutele Ducesei de Cambridge și s-au întrebat dacă există și o semnificație ascunsă în spatele alegerilor ei. Într-adevăr, când Kate a născut primul copil, pe prințul George, a ales o ținută asemănătoare cu rochia purtată de prințesa Diana după ce s-a născut prințul William, în 1982. Când a ieșit din spital cu Prințului Louis, Ducesa purta o rochie roșie cu guler alb, asemeni Dianei atunci când a venit pe lume Harry, în 1984.

printul william, george, kate, printul charles, printesa diana

Are Regina Elisabeta animale?

Regina Elisabeta iubește rasa de câini Corgi. Când avea doar 7 ani, a primit primul câine, apoi, la 18 ani, a primit un câine pe nume Susan. De atunci, a crescut numai câini din rasa Corgi, timp de 14 generații, având aproximativ 30 de exemplare.

Willow, descendentul lui Susan, suferea de cancer și a fost eutanasiat. Fiind ultima ei legătură cu părinții și copilăria, dispariția patrupedului a avut un impact sever asupra ei. Willow avea 15 ani şi era însoţitorul reginei Elisabeta a II-a. Acum ea are încă un corgi pe care l-a adoptat, Whisper, și doi câini din rasa dorgis – Vulcan şi Candy.

regina elisabeta, cainii ei si Daniel Craig

Cu ce se ocupă prinții William și Harry?

Prințul William este pilot militar.  El a fost întotdeauna interesat de o carieră militară, dar pentru că este al doilea succesor la tronul Marii Britanii, nu poate merge în zone periculoase. De asemenea, a lucrat ca paramedic.

Prințul Harry are, de asemenea, o educație militară și chiar a fost în Afganistan. Acum, ambii au doar îndatoririle regale pe care le îndeplinesc împreună cu soțiile lor: fac vizite oficiale, merg la expoziții și evenimente sportive, iau parte la evenimente de caritate și așa mai departe.

5 curiozități despre Familia Regală Britanică

De unde are Familia Regală bani?

Familia Regală are un venit personal, bani proveniți din investiții și din proprietăți private.De asemenea, tot ce au colecționat de-a lungul secolelor, precum bijuterii, obiecte de artă, vile, sunt lucruri valoroase și aduc bani.

Pe lângă asta, Guvernul îi plătește pe Regină și Prințul Charles pentru îndeplinirea datoriilor regale, bani pentru care plătesc impozit pe venit. Colecția de picturi și unele bijuterii ce se află la Palatul Buckingham nu mai aparțin Reginei Elisabeta, ci monarhiei în sine.

5 curiozități despre Familia Regală Britanică

 

Citește și:

Nicole Kidman a capturat o tarantulă gigantică, în timp ce copiii țipau îngroziți VIDEO

De ce prințul George trebuie să se aplece în fața reginei, iar prințesa Charlotte nu

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter