Vezi ce o sperie cel mai tare pe Andra

De Monica Cismaru, pe
Andra se pregătește intens de noul sezon „Românii au talent“ și de spectacolele  pe care le va susține la Sala Palatului, pe 23 și 24 februarie. În acest context, ea ne-a dezvăluit așteptările în legătură cu evenimentele importante ce o așteaptă, dar și cele mai mari temeri ale ei. 

 

Andra, începe un nou sezon „Românii au talent“. Cum va fi acest sezon pentru tine, ce vei puncta, ce vei observa?

Este un sezon care m-a surprins pe mine, în primul rând, și sper să surprindă și fanii emisiunii. E greu de crezut că încă sunt talente de descoperit, numere pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar realitatea este că oamenii sunt incredibili și ascund multe secrete, povești, abilități și talente. Eu, ca și până acum, sunt impresionată de oamenii autentici pe scenă și de cei care și-au urmat chemarea spre un anumit domeniu. Niciodată să nu spui niciodată!

Dintre colegii de juriu, cel mai mult ți-a lipsit…

Toți mi-au lipsit, sunt ca ingredientele mâncării preferate. Nu se poate fără unul dintre ei.

Dacă ai putea împrumuta câte un atribut de la fiecare, despre ce ar fi vorba?

De la Andi aș lua relaxarea cu care se uită la numerele de acrobații dificile, de la Florin umorul și aciditatea, de la Mihaela aș împrumuta tot umorul și felul ei de a pune în dificultate bărbații cu o privire sau cu o replică.

andra mihaela radulescu romanii au talent

 Tu și Mihaela Rădulescu sunteți două dintre cele mai admirate vedete din România. Ce ai împrumuta tu de la ea și ce crezi că ar lua ea de la tine?

Nu am idee ce ar lua ea de la mine, poate vocea? Să fie cântăreață pentru o zi? Poate i s-ar părea interesant. Eu de la Mihaela, cred că timpul de a călători poate, fiul ei este mare acum și ea are alt stil de viață, eu încă mai sunt cu scutece acasă, cu biberoane. Cu siguranță nu aș lua sporturile extreme, și gândul de a mă urca în elicopter mă sperie tare!

Vom vedea la concertul tău „Aievea“, de la Sala Palatului…

Un spectacol cu multe momente surprinzătoare, veți auzi muzica pe care o iubiți un pic altfel decât sunteți obișnuiți și veți simți multă emoție.

Anul acesta, vei…

Continua să mă bucur de viață, de familia mea mai ales, voi continua să îmi urmez marea pasiune, muzica. Sper să reușesc să ajung la inimile fanilor mei cu piesele mele, concertele mele…

Copiii tăi cresc, cu ce te-au surprins cel mai recent?

David e deja elev la școală, iar Eva vorbește, da, sunt din ce în ce mai mari. Eva m-a surprins cu pasiunea ei pentru dans, e adorabilă, mă topesc după ea. Iar David pare să fie un vlogger în devenire, se filmează spunând tot felul de lucruri. A moștenit dezinvoltura de la Cătălin!

Ce-ți place cel mai mult la viața ta acum?

Că am familia pe care mi-am dorit-o, prietenii și cariera la care visam cand eram mica. Mă simt foarte împlinită și foarte norocoasă.

Andra

Care sunt calitățile tale de care te bucuri cel mai mult acum?

Cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât ești mai fericit. Iar eu sunt fericită. Asta înseamnă că mă plac așa cum sunt, nu că nu aș avea defecte, dar cred că și ele pot fi privite ca niște calități într-o anumită măsură, adică fac parte din farmecul unei persoane. Eu nu am 1.80 m înălțime, de exemplu, poate că unele haine ar veni altfel dacă aș fi mai înaltă, dar eu mă bucur pentru că îmi place ca atunci când îmi sărut soțul să mă ridic pe vârfuri. Cam asta vreau să spun. Iar de calitățile mele prefer să vorbească alții.

E ceva ce îți lipsește? De orice fel – obiecte, stări, emoții?

M-aș alinta dacă aș numi ceva, nu cred. Aș dormi mai mult? Da, ce mamă nu ar spune asta? Dar nu pot să zic că îmi lipsește ceva. Poate câteva perechi de pantofi in dressing, nu am niciodată destui! J))

Când vrei să te răsfeți…

Mă duc la masaj, beau o ciocolată caldă, citesc un roman de dragoste sau ies la film cu prietenii.

Următoarea vacanță va fi în… și veți…

Vom merge cu siguranță la vară într-un loc cu mult soare și apă, să ne bălăcim și să ne bronzăm.

Un lucru care te frământă și te incită, deopotrivă?

Pregătirile pentru „AIEVEA“. Sunt extrem de nerăbdătoare și de emoționată. Repet zilnic pentru asta. Abia aștept să fiu pe scena Sălii Palatului în fața miilor de oameni.

Reușești să te menții în topul preferințelor publicului…

Fiind eu însămi. Cânt din tot sufletul, îmi aleg cântecele sau le și modific după cum îmi place mie. Îmi ascult inima și fanii… îmi ascultă muzica!

 

Citește și – Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Citește și – Cum arată fata Catincăi Roman. Și-a schimbat radical look-ul

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter