Când se va deschide Târgul de Crăciun din București. Programul și atracțiile evenimentului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 18:19

Mai este puțin până ce vom intra în luna în care sărbătorile de iarnă ne vor bate la ușă. Iar în timp ce magazinele deja sunt pline cu tot felul de decorații și Primăria Capitalei se pregătește să aducă un strop de magie cu ajutorul unui târg: Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

De câțiva ani în București se organizează un Târg de Crăciun care să bucure sufletele copiilor, dar și ale adulților. Iar anul acesta, el își va deschide porțile mai devreme ca de obicei.

Când se deschide Târgul de Crăciun din București

Astfel, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Târgul de Crăciun din București își va deschide porțile pe data de 20 noiembrie și se va încheia pe 26 decembrie.

Anul acesta, târgul va găzdui peste 70 de căsuțe de lemn de unde vizitatorii vor avea ocazia să achiziționeze diverse cadouri pentru cei dragi, jucării sau suveniruri tradiționale.

Nu va lipsi nici turta dulce, vinul fiert sau sucul de mere fiert care să îi încălzească pe micii și marii vizitatori.

Atracțiile Târgului de Crăciun din București

Copiii vor petrece clipe de neuitat iarna aceasta, întrucât pentru ei au fost amenajate câteva spații dedicate activităților și jocurilor interactive. Astfel, cei mici vor fi întâmpinați de spiriduși și vor avea ocazia să îl întâlnească și să stea de vorbă cu Moș Crăciun.

De asemenea, copiii se pot plimba cu caruselul, cu roata panoramică și chiar se pot distra pe patinoar.

Însă, ca în fiecare an, atracția principală o reprezintă bradul de Crăciun care promite să fie cu adevărat uluitor.

„Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri”, au anunțat organizatorii citați de Impact.ro

Dacă anul trecut trebuia să plătești bilet pentru a intra la Târgul de Crăciun din București, anul acesta accesul va fi gratuit.

Târgul va fi deschis zilnic, în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie, de luni până vineri între orele 12:00 – 23:00 și sâmbătă-duminică între orele 10:00 – 23:00.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter