Un nou incendiu într-un spital din România. Șase persoane au fost intoxicate cu fum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 aprilie 2021, 13:35
Un nou incendiu a izbucnit miercuri, 21 aprilie, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde erau internați 37 de pacienți. Șase dintre aceștia au fost intoxicați cu fum.

Focul a pornit dintr-un izolator, în care se afla un pacient în sevraj, a explicat managerul Dan Stana. A fost activat Planul Roșu de Intervenție și incendiul a fost lichidat, iar pacienții evacuați. Nu au fost victime, însă șase persoane au fost intoxicate cu fum și transferate la UPU Slatina.

„La secția de Psihiatrie, care se află într-o locație exterioară a spitalului, am avut internați 37 de pacienți, dintre care 29 dintre ei pe acut și 8 pacienți cronici. Unul dintre pacienții cronici a intrat în sevraj și a fost izolat într-o cameră special amenajată a Secției de Psihiatrie și se pare că acesta a provocat incendiul în acel izolator, numai în acel izolator, dar fumul s-a împânzit în toată clădirea,” a declarat Dan Stana pentru Digi24.

incendiu spital

Citește și: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Barby Kelly, fosta componentă a trupei The Kelly Family a murit la 45 de ani

Când vor publica Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

Clădirea a fost modernizată de curând și are toate avizele.

„Deocamdată, din fericire, nu este atât de grav cum ar fi putut să pară chiar la început. Însă semnalul de alarmă este clar:  E nevoie de reformă, trebuie să intervenim, trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure”, a transmis și președintele Klaus Iohannis după ce a aflat de incendiu, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter