Un nou incendiu într-un spital din România. 71 de persoane au fost evacuate

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 11:35
Un nou incendiu a izbucnit duminică noapte într-un spital din România. 71 de persoane au fost evacuate și niciunul dintre pacienți nu a fost rănit. 

După incendiile de la Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș și cel de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova, un alt incendiu a izbucnit la un spital din România.

Citește și: Toni Grecu, despre incendiul de la Spitalul Matei Balș: „A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată”

ISU Maramureş a anunțat că pompierii au intervenit la Spitalul de Psihiatrie din orașul Cavnic. Un incendiu s-a produs în noaptea de duminică spre luni la o baie situată la etajul III al clădirii. Au fost evacuate 71 de persoane, iar după ce încăperile au fost aerisite, pacienții au putut să se întoarcă în saloane.

„Din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii şi a fost lichidat. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. În total, au fost evacuaţi 71 de pacienţi. După ventilarea spaţiilor, pacienţii au revenit în saloane”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Citește și: Alertă de incendiu la Institutul „Marius Nasta” din București, după o degajare de fum la unitatea mobilă ATI

La locul intervenţiei au intervenit șase mașini de pompieri și două ambulanțe, potrivit Digi24.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter