Un elev refuză să mai meargă la școală după ce a fost umilit de învățătoare pentru mărțișorul pe care i l-a oferit

De Unica.ro, pe

Un băiat din comuna Slobozia, elev în clasa a III-a, refuză să mai meargă la școală după ce i-a oferit un mărțișor învățătoarei, iar aceasta l-a umilit în fața clasei.

Incidentul s-a petrecut luni, 1 martie, când elevul a mers la școală și i-a dat învățătoarei o ciocolată și un mărțișor confecționat de el. Când a primit mica atenție, femeia i-ar fi reproșat băiatului că mărțișorul lui este urât și l-ar fi întrebat de ce nu a fost capabil să-i cumpere ceva de calitate. Copilul s-a dus acasă plângând și refuză să se mai intoarcă la școală.

Citeşte şi: Testul mărțișorului – Alege un mărțisor și vezi ce spune despre tine

Cazul a fost analizat de superiorii ierarhici ai învățătoarei și s-a stabilit că nu se impune ca femeia să fie cercetată disciplinar.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Băiatul a fost diagnosticat de medici ca fiind hipăeractiv și suferă de o afecțiune oftalmologică, având nevoie de o operație la ambii ochi. Părinții copilului au făcut o sesizare la Inspectoratul Școlar Argeș, au spus că au venituri foarte mici și nu și-au permis să cumpere mărțișoare și că băiatul lor s-a simțit foarte afectat de incident și refuză să mai meagră la școală de frica învățătoarei. Tatăl copilului a cerut conducerii școlii să poată sta pe holul unității de învățământ în timpul orelor pentru a se asigura că nu se vor mai petrece și alte incidente, iar solicitarea sa a fost aprobată.

În urma celor întâmplate îvățătoarea s-a apărat spunând că nu l-a jignit ci i-a spus doar că nu ar fi trebuit să cheltuiască bani pe ciocolată.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter