Un avion a aterizat de urgență la Timișoara după ce o pasageră a leșinat. Femeia avea COVID-19

O aeronavă TAROM care executa un zbor pe ruta București - Madrid a aterizat de urgență la Timișoara după ce o pasageră a acuzat stări de rău și a leșinat. Ea a fost ulterior testată pozitivi pentru COVID-19. 

Aeronava TAROM care trebuia să ajungă la Madrid a decolat de pe aeroportul din București, dar a fost nevoită să aterizeze de urgență la Timișoara după ce o pasageră a anunțat că se simte rău. Femeia în vârstă de 64 de ani a acuzat dureri abdominale și toracice, iar apoi a leșinat.

Citește și: Toni Grecu, internat în spital cu o formă mai gravă de Covid-19

Membrii echipajului i-au făcut un test rapid pentru COVID-19 și a ieșit pozitiv. Ulterior, la spitalul din Timișoara, testul PCR a confirmat rezultatul, iar femeia a fost internată.

„Va fi demarată ancheta epidemiologică. În cazul în care sunt depistați contacți direcți se va proceda în consecință, mergând până la emiterea în caz de nevoie a unei alerte internaționale ce va fi transmisă autorităților competente din țările implicate”,  a spus Cornelia Bubatu, purtător de cuvânt al DSP Timiș, potrivit Digi24.

Citește și: Robbie Williams, infectat cu SARS-CoV-2. Cântărețul este în carantină pe o insulă din Caraibe

În avion se aflau 183 de pasageri. Toți purtau mască, după cum a anunțat compania aeriană. Aceștia au fost debarcaţi, iar aeronava este dezinfectată înainte de a-și continua cursa către Spania.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter