„The Simpsons”, maraton inedit la 500 de episoade

De Nicoleta Galeteanu, pe

Este unul dintre cele mai urmărite, influente şi originale desene animate, iar în cei 20 de ani de difuzare, „The Simpsons” se pregăteşte de un nou record mondial.

Pe 19 februarie, „The Simpsons” va ajunge la cel de-al 500-lea episod dintr-o serie îndelungată, neîntreruptă deloc din ’89, anul în care producţia a fost lansată pe micile ecrane.

Pentru a marca acest moment memorabil în istoria The Simpsons, producătorii Fox s-au gândit să organizeze un maraton mai neobişnuit.

Astfel, în februarie, fanii îndrăgitei animaţii sunt aşteptaţi să ia parte la „Ultimate Fan Marathon Challenge” („Cea din urmă provocare – maraton a fanilor), maraton ce presupune vizionarea întregii serii de 500 de episoade încontinuu. Maratonul se va desfăşura la Hollywood & Highland din Los Angeles, va începe pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 19 februarie.

Câştigătorul va pleca, după 11 zile, cu 10,500 de dolari şi desigur suveniruri cu personajele animate haioase The Simpsons.
Ultimul record de acest fel consemnat în Cartea Recordurilor este de 86 de ore, 6 minute şi 41 de secunde.

Celebra serie de desene animate, difuzată de televiziunea americană Fox, deţine deja câteva titluri în Cartea Recordurilor, dintre care „cea mai lungă serie de animaţie”, „cel mai longeviv sitcom” şi „cel mai premiat desen animat cu Emmy” dintre toate animaţiile produse vreodată, precum şi altele.
Personajele The Simpsons au fost create de desenatorul Matt Groening, iar animaţia a fost produsă de James L. Brooks şi Sam Simon.
Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter