Tânără cu COVID-19, abuzată sexual de paramedic în ambulanță

De Unica.ro, pe
O tânără de 19 ani, bolnavă de COVID-19, a fost violată de paramedic în ambulanță, în timp ce era transportată la un spital. Aceasta a povestit totul, în ciudat amenințărilor bărbatului. 

O tânără de 19 ani din orașul Aranmula, India, a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a fost preluată de ambulanță pentru a fi transportată la centrul de tratament COVID-19 din Pandalam. În salvare se mai afla și o altă pacientă infectată cu SARS-CoV-2, în vârstă de 42 de ani, dar aceasta a fost lăsată la un alt spital.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

După ce a rămas singur cu adolescenta, paramedicul ar fi abuzat-o sexual. Bărbatul în vârstă de 29 ani și-ar fi scos echipamentul de protecție și ar fi violat-o pe fată. Acesta i-ar fi cerut scuze victimei înainte de a o amenința să păstreze tăcerea și de a o lăsa la spital.

”Cabina șoferului este împărțită și niciun alt cadru medical nu îl însoțește pe paramedic în timp ce transportă pacienții la spital. Aceasta este pentru a limita expunerea lucrătorilor din domeniul sănătății la persoanele infectate. Doar dacă pacientul este grav trimitem o asistentă medicală. În acest caz, ambii pacienți au fost stabili”, a explicat un oficial al departamentului de sănătate din India, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Drama unei adolescente din Sibiu care fuge de acasă. A fost violată și obligată să se prostitueze. Mama fetei nu știe ce să mai facă

Când a ajuns la unitatea medicală, tânăra a povestit totul. Poliția a descoperit că bărbatul are mai multe dosare penale și s-a decis arestarea lui.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter