Prognoza meteo ANM: Nu se opresc ploile

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 11:35
Prognoza meteo ANM arată că ploile nu se vor opri în mai multe regiuni din țară, inclusiv în București. Meteorologii au transmis printr-o informare meteorologică în ce zone se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică. 

Vremea continuă să fie ploioase în mai multe regiunie din România, după cum arată prognoza meteo ANM. Cel puțin până mâine, 3 iunie 2021, se vor semnala averse și intensificări ale vântului.

Prognoza meteo ANM: Nu se opresc ploile

Prognoza meteo ANM arată că în intervalul 2 iunie, ora 10:00 – 3 iunie, ora 12:00 în mai multe zone din țară vor cădea ploi moderate cantitativ și se vor semnala intensificări ale vântului.

„În intervalul menționat, în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 l/mp.

Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei în general cu viteze de 45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h”, potrivit ANM

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica la grădiniță. „A stat vânătă 7 zile”

Vremea în București

Și în municipiul București vremea va continua să fie răcoroasă. Cerul va avea înnorări. Pe parcursul zilei de miercuri (2 iunie) şi posibil joi dimineaţa, trecător va ploua slab. Vântul va fi moderat în prima parte a intervalului (temporar cu viteze de până la 25…35 km/h), apoi va sufla slab.

Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimă de joi dimineaţă va fi de 8…11 grade„, a mai transmis Agenția Națională de Meteorologie. 

Potrivit estimărilor publicate de meteorologi, vremea va intra într-un proces de încălzire și după data de 5 iunie temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter