Prințul Louis nu va participa la nunta unchiului său Harry cu Meghan Markle

De Oana Savin, pe
Noul bebeluș regal, prințul Louis, nu va participa la nunta unchiului său, Harry, cu Maghan Markle, ce va avea loc în luna mai, a anunțat un expert regal.

Pe de altă parte, prințul George, prințesa Charlotte și părinții lor, ducele și ducesa de Cambridge sunt așteptați la nunta regală.

Citește și: Bebelușul regal a stabilit deja două recorduri

Deși în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora bebelușul va participa la nunta lui Harry ca un prim angajament regal, expertul regal Richard Fitzwilliams susține că „are dubii” legate de apariția micuțului la acest eveniment. Se pare că William și Kate vor ca toată atenția să fie asupra lui Harry și Meghan, și nu asupra copilului, relatează Daily Mail.

Citește și: Primele informații despre bebelușul regal, dezvăluite de Prințul William

La trei zile de la naștere, prințul William a declarat că fiul său „este cuminte și doarme bine”.

Palatul Kensington a anunţat, vineri, că ducele şi ducesa de Cambridge au hotărât să îşi numească al treilea copil, născut luni, la spitalul St Mary din Londra, Louis Arthur Charles.

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie, la spitalul St. Mary din Londra. El este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după sora sa, Charlotte, fratele său, George, tatăl lui, William, și a bunicului Charles.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter