Prezentare de modă: „Cinema” by Ellida Toma

De Unica.ro, pe

Designerul Ellida Toma lansează pe 04 septembrie 2013, la Hotel J.W. Marriott, în cadrul unui concept inedit de show, colecția „Cinema”.
Un show care își dorește să vorbească în egalămăsură despre feminitate și masculinitate, despre senzualitateși putere, transpuse într-un joc al formelor și structurilor arhitecturale în alternanță cu cele fluide. Gazdele evenimentului vor fi Răzvan și Dani, iar printre invitați se numără nume cunoscute din sfera showbiz-ului, modei, a diplomației, a afacerilor.
Pasiunea designerului Ellida Toma pentru anii ’20 şi’30 readuce glamour-ul hollywood-ian al acelei perioade prinlinii clare, siluete simple, grafisme liniare, bijuterii geometrice,rigoare stilistică, totul pentru un rezultat elaborat și sofisticat.

”Cinema este o poveste, o călătorie fantastică în timp, o readucere în lumina reflectoarelor a celor mai frumoși ani nebuni ai modei.Principala caracteristică a creațiilor mele este feminitatea.Creez pentru persoane reale, care au nevoie de haine originale și bine realizate și ajut femeia rafinată și atentă la detalii să își pună în valoare atuurile.Colecția este realizată din materiale speciale si elemente glam, este elegantă, sofisticată,  în același timp accesibilă, modernă, versatilă iar conceptul are un scop foarte clar: acela de a îndruma spre stil și rafinament.”, a declarant designerul Ellida Toma.
“Cinema” este o colecţie elegantă din materiale prețioase, cu detalii fine, proporţii echilibrate şi feminine. Paiete, broderii art deco, inserţii de dantelă cu motive geometrice, elemente metalice, transparențe de tulle și voaluri de mătase, provenind în marea lor majoritate din Franța, sunt prezente în colecția care evocă siluetele anilor ’30.Grafisme decorative specifice Art Deco și piese în nuanțele metalelor prețioase evocă glamour-ul cinematic al unei decade de aur în modă.

Încălțămintea colectiei este semnată de Mihai Albu, iar special Guest va fi Adina Buzatu. Sedusă de epoca de aur a Hollywood-ului, Adina Buzatu a acceptat încantată invitația de a lua parte la fashion-show-ul Cinema. „Fiecare decadă are amprenta ei retro și mă bucur să spun că, de câțiva ani, ne îndreptăm atenția cu nostalgie și admirație la Hollywood Golden Age. Ellida Toma și-a ales inspirat această temă, reușind să recreeze parfumul acelor vremuri în colecția  Cinema.  Am văzut finețe, dar și elemente provocatoare și opulență, într-un cuvânt glamour-ul care încă ne fascineaza, la 80 de ani distanță”, a spus stilistul Adina Buzatu.
Gama cromatică este dominată de culori pastelate, nuanţe delicate de nude-uri, griuri calde și colorate, rozuri pudrate, nuanțe de alb vechi, verde, bej caramel, dar și transparențe perlate.În noua colecție și-au facut loc şi accente în tonuri de roşu iar stilul „Art Deco” străluceşte, cu senzualitate, în negru, aur şi argint.
Colecţia “Cinema” are în centrul atenţiei o femeie rafinată, misterioasă, în același timp pasională şi romantică, senzuală şi sensibilă, o femeie preocupată de propria imagine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter