Poziția Antena 1, după mai multe persoane au fost infectate cu COVID-19

De Oana Savin, pe
Antena 1 a transmis un comunicat de presă în care anunță că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost oprite după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu Sars-CoV-2 și a intrat în contact cu zeci de persoane din cadrul Antenelor.

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare”, se arată în comunicat.

De asemenea, în același comunicat se precizează că sediul Antena Stars nu a fost închis, așa cum s-a vehiculat în presă.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, mai arată reprezentanții Antena 1.

Marcel Pavel, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar miercuri seară a fost transportat cu izoleta la spitalul Matei Balș din București. Acesta a instrat în contact cu Ozana Barabancea, precum și cu Andrei Ștefănescu, care de asemenea ar fi fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter