Organizatorii Oscarurilor au publicat din greșeală o listă cu viitorii câștigători

De Oana Savin, pe
Organizatorii premiilor Oscar au publicat, din greșeală, o listă cu viitorii câștigători ai mult râvnitelor trofee. Lista a părut pe contul de Twitter al Academiei de arte și științe ale Cinematografiei de la Hollywood.

Postarea, apărută cu numele „Oscars Prediction Experience”, conținea o listă cu presupușii câștigători ai premiilor Oscar din acest an. Potrivit acesteia, premiul Oscar pentru cel mai bun film îi revine filmului sud-coreean „Parasite”, Sam Mendes este câştigător la categoria cel mai bun regizor pentru filmul ”1917”, în timp ce Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger sunt câştigători la categoriile cel mai bun actor pentru ”Joker” şi, respectiv, cea mai bună actriţă pentru ”Judy”, notează Agerpres.

Potrivit Academiei ar fi fost vorba de fapt despre o aplicație pe care utilizatorii de Twitter o pot folosi pentru a-şi înscrie propriile preferinţe.

”Invităm fanii Twitter să-şi împărtăşească predicţiile pentru Oscar. Mulţi dintre voi au făcut deja acest lucru! O mică problemă apărută pe Twitter a făcut ca unele din aceste predicţii să apară pe site-ul nostru (…) Greşeala a fost remediată. Vom dezvălui alegerile noastre duminică”, arată mesajul.

Deșii unii internauți au văzut această postare ca dovada adevăraţilor câştigători de duminică şi o uriaşă eroare tehnică din partea organizatorilor care au dezvăluit anticipat numele câştigătorilor, luni încă nu se încheiaseră voturile membrilor Academiei. Așadar nu se puteau cunoaşte încă viitorii câştigători.

La gala de duminică seară, ”Joker” cu 11 nominalizări porneşte ca favorit la Oscarul pentru cel mai bun film, alături de alţi candidaţi, precum ”The Irishman”, ”One Upon a Time… in Hollywood” şi ”1917” cu câte 10 nominalizări pentru fiecare.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter