Oana Mizil, adevărul despre incidentul dintre ea și Marian Vanghelie: „Scrie și în documentele de ieșire din spital”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 iulie 2021, 17:45

De câteva zile, Oana Mizil (45 de ani) și Marian Vanghelie (53 de ani) au revenit în atenția presei mondene prin prisma unui scandal violent care ar fi avut loc între ei. Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei a fost acuzat că ar fi lovit-o pe Oana, în urma unei discuții aprinse. Mai mult, Oana a ajuns la spital după incident, acuzând puseuri de tensiune și o stare generală de rău.

Marian Vanghelie a infirmat zvonurile spunând că nu a fost vorba despre niciun episod de violență la adresa Oanei, cei doi doar certându-se așa cum se mai întâmplă în cuplu.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie, pentru Antena 3.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Joey Jordison, cofondatorul trupei Slipknot, a murit la 46 de ani

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”: Cum să ne reamenajăm singuri locuința cu un buget minim

La rândul ei, Oana a ținut să dea ți ea explicațioi cu privire la incident, apunând că nu a fost lovită, ci doar îmbrâncită de soțul ei.

Oana Mizil, adevărul despre incidentul dintre ea și Marian Vanghelie: "Scrie și în documentele de ieșire din spital"

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a explicat ea la Antena 3.

Acum că lucrurile s-au mai liniștit, Oana spune că își mai dorește un copil cu Marian Vanghelie. Oana Mizil și Vanghelie au împreună o fată, pe nume Maria, în vârstă de cinci ani, însă cei doi își doresc foarte mult o surioară sau un frățior pentru ea.

”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil pentru România TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter