O studentă s-a sinucis după ce le-a spus prietenilor că nu se simte bine

De Oana Savin, pe
O studentă în vârstă de 18 ani de la Universitatea Canterbury Christ Church din Marea Britanie s-a sinucis la scurt timp după ce le-a spus prietenilor că nu se simte bine.

Ellie Campbell se afla în club cu prietenii săi. La un moment dat ea le-a spus acestora că nu se simte bine așa că va pleca acasă. Înainte de a părăsi clubul, ea a îmbrățișat un bodyguard. La scurt timp a fost găsită spânzurată.

Tânăra, care era studentă în primul an la psihologie, a mers cu colegii într-un club pe data de 26 ianuarie. Ei au vizitat mai multe baruri înainte de a merge la Club Chemistry. Ellie a ieșit din club în jurul orei 1:30 și le-a spus prietenilor ei că vrea să plece, relatează The Mirror.

Ellie a ajuns acasă pe la ora 2:00 dimineața.

A spus că nu se simte bine și că se întoarce la cămin. A băut un mojito și patru pahare de vodka pe timpul nopții. A fost descrisă ca o persoană beată dar li un pic deprimată. Ellie avea telefonul unei prietene în geantă. Ei au încercat să o sune dar nu auzeazu dacă se făcea conexiunea din cauza zgomotului din club. Fetele mergeau de obicei împruenă spre casă, așa că asta a fost ceva neobișnuit”, a afirmat sergentul de poliție care se ocupă de acest caz.

Fata a îmbrățișat un bodyguard înainte de a pleca, în loc de bătutul palmei, cum făcea de obicei, însă prietenii ei nu au observat nimic care să-i alerteze.

Aceștia s-au întors la cămin în jurul orei 2:30 și au bătut la ușa camerei lui Ellie pentru a-și recupera telefonul. Nu au primit niciun răspuns, iar ușa era încuiată.

Atunci au alertat securitatea și au reușit să intre în camera fetei. Ellie se spânzurase în baie.

Ambulanța a sosit de urgență și a transportat-o pe studentă la spital, ea fiind în stare critică. Însă era prea târziu. Activitatea sa cerebrală era „incompatibilă cu viața”, astfel că tânăra a fost scoasă de pe aparate. A fost pronunțată moartă pe 29 ianuarie.

Nu a existat niciun bilet și niciun indiciu că ar vrea să se sinucidă. Starea ei de spirit s-a schimbat de la extaz la una sobră. Dar nu pot să îmi dau seama de ce această fată și-ar luat viața. Este devastator. Cazul este unul neobișnuit. Și-a făcut ușor prieteni. De obicei discuta totul cu ușurință. Nu a existat niciun indiciu că ar avea probleme”, a mai spus poliția.

Citește și: Un fotograf de nunți a bătut mirele pentru că mireasa avea doar 15 ani

Citește și: Un bărbat a reușit să își ia permisul auto după 25 de ani și 33 de încercări

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter