O româncă a depășit-o pe Kylie Jenner pe Instagram. Lorena Șerban are cel mai vizualizat videoclip

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 16:40
Lorena Șerban a reușit să o depășească pe Kylie Jenner pe Instagram. Tânăra româncă a creat un video ce a strâns 92 de milioane de vizualizări. 

Lorena Șerban are 22 de ani și este content creator din Brașov. Tânăra a urmărit trend-urile internaționale și a realizat la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok si Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend. A încărcat video-ul la categoria reel pe Instagram și peste noapte s-a trezit cu 92 de milioane de vizualizări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Astfel, Lorena a depășit-o chiar și pe celebra Kylie Jenner, care ocupa locul întâi la cel mai vizualizat reel de pe Instagram, aceasta având 77,1 milioane de vizualizări. În clip, modelul a prezentat o serie de filmări din primii trei ani de viață ai fiicei sale, Stormi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

Succesul a bucurat-o pe creatoarea de conținut din România, care postează zilnic poze și video-uri pe care le realizează singură, cu un aparat și un trepied. Tânăra, absolventă a facultății de Nutriție și Dietetică UMF Cluj, este instructor zumba, iar la final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter