O mireasă a murit în timpul nunții sale, iar mirele s-a căsătorit cu sora ei

De Unica.ro, pe
O mireasă din India a murit chiar în timpul nunții ei, dar ceremonia nu s-a oprit. Familiile au luat decizia ca mirele să se căsătorească cu sora mai mică a tinerei. 

Mireasa a suferit un atac de cord chiar în timpul ceremoniei de căsătorie ce a avut loc în orașul indian Etawah, din statul Uttar Pradesh. Imediat ce Surbhi și Manjesh Kumar şi-au pus unul altuia ghirlande de flori la gât, așa cum este tradiția nunții hinduse, tânăra s-a prăbușit la pământ.

Un medic a fost chemat la fața locului, dar nu a reușit să o salveze pe femeie. Oricât de dureroasă a fost situația, familiile mirilor au luat o decizie bizară. Acestea nu au oprit nunta, ci au luat hotărârea de a înlocui mireasa cu sora ei mai mică, Nisha, potrivit DailyMail.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, a spus în cadrul unui interviu că a fost o încercare grea pentru familia lor. Festivitățile au continuat totuși și o altă femeie a fost pregătită pentru ceremonie în timp ce trupul neînsuflețit al tinerei Surbhi se afla într-o cameră alăturată. Ulterior, acesta a fost incinerat.

Se presupuse că familia miresei s-ar fi așteptat la o zestre, în timp ce a mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă și de aceea și-au dus planurile până la capăt.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter