O femeie a contaminat intenționat alimente în valoare de 35.000 de dolari

De Oana Savin, pe
O femeie a contaminat intenționat alimente în valoare de 35.000 de dolari. Aceasta a intrat într-un magazin alimentar din Pennsylvania și a tușit intenționat peste produse.

Potrivit CNN, proprietarii magazinului au fost obligați să arunce la gunoi toate produsele contaminate.

Femeia a intrat într-un mic magazin alimentar din Hanovra și a început să tușsească peste produse, articole de panificație, carne și alte mărfuri.

Citește și: În plină pandemie de coronavirus, românilor le arde de glume: Un bărbat a ieșit cu peștișorul, într-o pungă, la plimbare

Angajații au dat-o afară din magazin și au sunat la poliție. Femeia a fost găsită câgteva ore mai târziu și reținută.

Conform poliției din Hanovra, femeia „a contaminat intenționat” alimentele și după ce va fi examinată de un medic psihiatru, împotriva ei va fi depusă o plângere.

În acest moment nu se știe dacă aceasta este infectată sau nu cu Covid-19 sau a fost o farsă. Totuși, proprietarul susține că a aruncat toate produsele cu care femeia a intrat în contact și a dezinfectat tot magazinul.

Citește și: Poate coronavirusul trece prin masca de protecție? Ce spun specialiștii

Deși este întotdeauna o rușine când se irosește mâncarea, în aceste perioade în care atât de mulți oameni nu știu dacă vor avea de unde să-și cumpere alimente este cu atât mai deranjant”, a scris Joe Fasula, proprietarul magazinului, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter