Nelu Ploieșteanu, în stare foarte gravă. „Avea deteriorate mai multe organe din corp”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 martie 2021, 16:01

Nelu Ploieșteanu (70 de ani) se află în continuare internat în stare critică la Secția ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, după ce a contractat noul coronavirus. Saturația de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%, relatează Click!.

Nelu Ploieșteanu, în stare foarte gravă. „Are deteriorate toate organele din corp”

Cântărețul Ion Dumitrache, cunoscut drept Nelu Ploieșteanu, se află la Terapie Intensivă de săptămâna trecută. Artistul s-a prezentat la spital inițial pe data de 11 martie, însă a refuzat să se interneze.

„Am vorbit acum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nicio îmbunătățire.

Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu COVID-19.

Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, la Antena Stars, potrivit Click!. Nelu Ploieșteanu a mai avut probleme de sănătate și în trecut.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Mirela Vaida, declarații în lacrimi din fața secției de Poliție. A depus plângere împotriva agresoarei

În aprilie 2018, fiul său Mihăiță a încetat din viață la doar 32 de ani. Medicii l-au diagnosticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie de la doar 2 luni. „Am plâns o perioadă lungă și apoi ne-am resemnat. Dimineața ne ducem cu toții să-l pupăm, să vorbim cu el.

Este bibeloul Mihăiță, este dependent de soția mea. Ea nu a mai ieșit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns niciun moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieții ei”, spunea Nelu Ploieșteanu în trecut, potrivit Click!.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter