Mika Hakkinen, pentru prima dată la Bucureşti

De Unica.ro, pe

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima dată la București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”

Mika va lansa în România campania Johnnie Walker – Join the Pact, pentru consum responsabil și va conduce Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, în cadrul unei curse cu circuit închis pe Bulevardul Kiseleff din București

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whiskey din lume, anunță că Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”. Această inițiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.
“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Consumatorii români sunt invitați să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România.
În data de 5 iunie, în parteneriat cu Forumul Român pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Häkkinen va fi în București pentru a promova campania locală “Join the Pact” și pentru a transmite consumatorilor români mesajul Johnnie Walker privind consumul responsabil. În cadrul evenimentului public, mii de fani vor putea urmări precizia, abilitățile de conducere și de control ale lui Mika Häkkinen, care va parcurge un circuit închis pe Bulevardul Kiseleff la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume.
Mika Häkkinen afirmă: “Prin această campanie, am reusit sa transfer mesajul privind consumul responsabil catre milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii și consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicația Join the Pact de pe Facebook.” Mika mai adaugă: “În calitate de șofer de Formula 1, știu cât este de important să deții controlul, mai ales atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un șofer care si-a asumat angajamentul de a te conduce în siguranță acasă și a semnat pactul nostru.”
În noiembrie 2006, Mika Häkkinen a devenit ambasadorul global Johnnie Walker pentru consum responsabil de alcool și a avut un rol important în creșterea gradului de conștientizare la nivel global privind condusul responsabil. Până în prezent, Mika Häkkinen a vizitat peste 30 de țări de pe patru continente pentru a primi susținerea a nenumărate părți implicate, mass-media, oficiali guvernamentali, lideri de opinie și consumatori, în transmiterea mesajului “Nu te urca la volan sub influența alcoolului” către milioane de oameni.
Despre JOHNNIE WALKER® și Formula 1™
JOHNNIE WALKER® este cel mai mare brand de whiskey din lume, savurat de oameni din peste 200 de țări din întreaga lume. Încă de la apariția brandului, Johnnie Walker a fost puternic asociat cu conceptul de progres personal. Capacitatea de înțelegere a consumatorului, determinarea și iscusința comercială au fost cele trei elemente care au contribuit la dezvoltarea unui mic magazin alimentar fondat în anul 1820, gestionat de-a lungul a trei generații de familia Walker, într-o afacere internațională având la bază un brand de whiskey fin, authentic, iconic.
Această abordare progresistă și inovatoare a continuat și în secolul 21, iar în anul 2005 JOHNNIE WALKER a încheiat un acord de parteneriat cu echipa de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes. Astăzi JOHNNIE WALKER este recunoscut ca un simbol al progresului personal și ca un brad internațional, premium, iconic. Echipa Vodafone McLaren Mercedes și F1 întrunesc aceste caracteristici, generând o platformă originală de comunicare pentru consumatori.
Diageo, lider mondial pe piața distribuitorilor de băuturi premium și deținătorul brandului JOHNNIE WALKER, se angajează să promoveze consumul responsabil de alcool, acesta fiind elementul principal de legătură cu Vodafone McLaren Mercedes. În România, JOHNNIE WALKER® este distribuit în mod oficial de PPD România, cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice premium și partenerul pe termen lung al renumitului producător de băuturi alcoolice, DIAGEO.
Aspectele legate de alegeri potrivite și responsabilitate sunt esențiale în ceea ce privește consumul de alcool. Alături de Mika Häkkinen în calitate de ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool, JOHNNIE WALKER abordează în mod direct această problematică. Colaborarea dintre JOHNNIE WALKER, Vodafone McLaren Mercedes și Mika Häkkinen demonstrează faptul că și companiile care comercializează băuturi alcoolice pot promova în mod eficient consumul responsabil de alcool și pot schimba atitudinea consumatorilor în privința consumului excesiv.
Astăzi JOHNNIE WALKER® este recunoscut ca fiind un brand internațional, premium, dinamic. Whiskey-ul este produs de DIAGEO, cel mai mare producător de băuturi premium.
JOHNNIE WALKER®, omul pășind si logo-urile asociate sunt mărci înregistrate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter