Meteo ANM: Informare de ploi torențiale, vijelii și grindină

De Unica.ro, pe
ANM a emis o informare meteo de vreme severă în următoarele zilele. Meteorologii au anunțat că vor fi perioade cu ploi torențiale, vijelii și grindină. 

ANM a emis o informare meteo pentru perioada 8 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 23:00. În acest interval, vremea va fi caracterizată de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Meteo ANM: Informare de ploi torențiale, vijelii și grindină

În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, centrul și estul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…50 l/mp”, a anunțat ANM.

Meteorologii au mai menționat că „instabilitatea atmosferică va fi accentuată până la sfârșitul săptămânii.”

Citește și: Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Anca Serea: Problemele grave de sănătate pe care le am nu-mi permit să mai fac un copil

Anamaria Prodan, tratamente de mii de euro pentru regenerarea părului

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Prognoza meteo pentru București

În perioada 8 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 23:00, în București vremea va fi normală din punct de vedere termic, dar ușor instabilă. Îndeosebi în cursul după-amiezelor și al serilor de marți, miercuri și joi (8, 9 și 10 iunie) vor fi perioade cu înnorări și averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului”, informează Agenția Națională de Meteorologie. 

În Capitală, maximele se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar minimele între 13 și 15 grade.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter