Marius Crăciun a intrat în competiția „Survivor România 2021”. Va concura în echipa Războinicilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 februarie 2021, 10:51
Marius Crăciun, câștigător la „Ferma” în 2019, s-a alăturat echipei Războinicilor la „Survivor România 2021”. Tânărul în vârstă de 25 de ani a mai participat și la Ninja Warrior, emisiune concurs difuzată la Pro TV.

În ediția din 25 februarie, la „Survivor România 2021” au venit patru concurenți noi: trei la Războinici și unul la Faimoși. În echipa Războinicilor au intrat două fete (Szidonia, Romina) și un băiat (Marius Crăciun), iar la Faimoși a ajuns Andreea Antonescu.

Marius Crăciun a intrat în competiția din Republica Dominicană cu gândul de a ajunge în mare finală. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, tânărul a făcut parte din lotul național olimpic la Judo. În cadrul show-ului „Ferma” a dovedit că merită să fie învingător și a câștigat premiul în valoare de 50.000 de euro, potrivit Click.ro.

„Pentru mine Survivor înseamnă mai mult decât rezistență, decât a-ți depăși limitele, pur și simplu este mai mult decât îți poți imagina. Nu cred că m-ar face nimic să renunț în competiția asta”, a declarat Marius Crăciun.

Marius Crăciun a vorbit despre problemele din familia sa

Tânărul din Pitești a avut până acum o viață marcată de sărăcie și de griji. Într-o ediție a emisiunii „Ferma”, el a povestit că din lipsa banilor, a fost nevoit să împartă aceeași pereche de pantofi cu fratele său. La probleme financiare s-au adăugat și cele de sănătate ale tatălui său, care suferă de mai mulți ani de Alzheimer.

„Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală”, a mărturisit Marius.

„Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă”, a povestit el după ce a câștigat cei 50.000 de euro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter