Mamă cercetată pentru „sexualizarea” fiicei sale de 8 ani pe internet. Ce i-ar fi făcut copilei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 17:44

Daria Makhanets (34 de ani) este investigată de autorități în Ucraina pentru publicarea în mediul online a mai multor imagini cu fiica ei în vârstă de doar 8 ani. Mila Makhanets este model și formează un cuplu cu un adolescent de 13 ani din Moscova, Pasha Pai.

În dreptul unei fotografii acum șterse, mama copilei a scris: „Eu și Pasha formăm acum un cuplu”. Daria își „promovează activ fiica pe Instagram, sexualizându-și propriul copil pentru bani”, relatează presa din Ucraina. Pe aplicația Likee, similară aplicației Tik Tok și utilizată frecvent de copiii din Rusia și Ucraina, Mila are aproape 7 milioane de urmăritori.

Pe Instagram, pre-adolescenta are aproape 525 de mii de urmăritori. În mediul online, mama Milei, cea care îi administrează conturile, a publicat imagini cu fetița și cu iubitul ei sărutându-se și dormind în același pat. Daria a explicat că ea nu are o problemă cu relația fiicei sale și că „asta este viața lor, se vor descoperi pe parcurs pe cont propriu”.

Mamă investigată pentru „sexualizarea” fiicei sale de doar 8 ani pe Instagram

„Mama Milei, Daria, are probleme psihice. Își sexualizează propriul copil pentru bani. Pe lângă copiii care comentează, Daria nu realizează că multe dintre opinii vin din partea pedofililor.

Citește și:

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Demi Lovato a fost abuzată sexual în timpul supradozei din 2018

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit 2 ani. Ce frumoasă este Iris!

Problema copiilor care lucrează ca modele sau care participă la concursuri de frumusețe a fost întotdeauna o tumoră canceroasă. În zilele noastre, copiii bloggeri li se alătură”, a scris o femeie din Kiev, notând că acest comportament s-ar putea sfârși printr-o „supradoză la 14 ani” sau cu „probleme psihologice serioase”.

Avocata Anna Malyar a mai susținut că „mama Milanei a făcut o femeie seducătoare dintr-un copil de 8 ani pentru perverși”. Fostul politician și jurnalistul ucrainian Igor Mosiychuk a comentat de asemenea pe marginea scandalului cerând „intervenția imediată a poliției”.

„Promovarea Milei și a lui Pasha în online este foarte, foarte aproape de pornografia infantilă ceea ce atrage și stimulează pedofilii să acționeze”, a scris Igor pe pagina personală de Facebook.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter