Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară

De Oana Savin, pe
Luiza Melencu trebuia să înceapă ieri școală, împreună cu colegii ei. Dar nu există nici urmă de ea. Manualele ei de naul trecut au rămas acasă. Diriginta fetei a rugat-o pe mama ei să le aducă la liceu, însă nu se îndură să se despartă de ele pentru că nu vrea să renunțe la speranță... la speranța că fata ei este vie și se va întoarce acasă.

În curtea casei din Radomir, mama și bunicii Luizei își pun zeci de întrebări fără niciun răspuns.

Luiza s-a despărțit de iubit înainte să dispară

Luiza Melencu a avut un singur iubit, Alexandru. Se cunoșteau de mici, prin intermediul părinților lor care au muncit împreună în Italia.

Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, a spus Ioana, prietena Luizei pentru Libertatea.

Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timăul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, a mai spus Ioana.

Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea să o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreao 2-3 ore”, a povestit mama Luizei.

În sufletul ei, avea ceva pentru el”, a completat Ioana.

Dar el era pe jumătate țigan, iar ea româncă și cred că și-a dat seama că nu au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a precizat prietena adolescentei dispărute.

„Numai că sâmbătă, cu o zi înaite să dispără, m-a anunțat că s-a despărțit de el. Mi-a zis, ”nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el”. El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el”, a povestit Ioana.

Imediat după dispariția Luizei Melencu, familia ei a luat legătura cu Alexandru.

El era plecat din 1 aprilie în Italia, unde muncea împreună cu părinții la o fermă agricolă. Dar până să plece în Italia au stat două săptămâni numai împreună”, a spus mama fetei.

Alexandru a vorbit cu Luiza, Lulu, cum o știau prietenii și familia, pe 12 aprilie.

A doua zi după ce s-a despărțit de iubitul ei, Luiza a dispărut din Caracal.

Numărul suspect din telefonul Luizei

Rudele fetei au aflat de la procurori că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul Luizei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova. Anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de ernie romă.

Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut”, a afirmat Monica Melencu.

Tot procurorii le-au spus despre oasele carbonizate găsite la liziera pădurii.

Dar de la televizor au auzit că pe o noptieră din casa lui Dincă ar fi fost găsite niște pete de sânge care ar fi ale Luizei.

Bunicii și mama Luizei Melencu se gândesc că Gheorghe Dincă ar putea avea o legătură cu dispariția fetei. Însă nu au nicio altă informație de care să își lege speranțele.

Citește continuarea pe Libertatea.ro

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter