Jador, vizită fulger la medicul estetician. Ce intervenții își face fostul concurent de la „Survivor România”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 11:21

Jador (26 de ani) a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Fostul concurent de la “Survivor România 2021” a făcut o vizită rapidă la un cabinet medical pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă de ceva vreme.

Cântărețul a mărturisit că are o problemă cu părul și s-a dus la medic să primească un tratament special pentru regenerarea podoabei capilare și pentru stoparea căderii acesteia. În stilul său caracteristic, Jador nu s-a putut abține să nu facă și o remarcă la adresa doctoriței care i-a administrat tratamentul, complimentând-o că este frumoasă.

Citeşte şi: Mario Fresh și Jador, atacați în parcarea unui club din Mamaia

„Am probleme cu părul și am venit să mă rezolve. Uite și tu ce doctoriță frumoasă!”, a spus Jador în timp , în spatele său, doctorița pregătea o injecție pentru artist.

Jador, vizită fulger la medicul estetician. Ce intervenții își face fostul concurent de la "Survivor România"

Jador, eliminat de la „Survivor România” 2021 din cauza problemelor medicale

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, a făct parte din echipa Faimoșilor în show-ul Survivor România 2021. După o accidentare serioasă la genunchi și o perioadă îndelungată în care a stat spitalizat pentru a se recupera, medicii au deci să-i interzică să mai revină în competiție. Așadar, pe 22 aprilie, Jador a fost eliminat din Survivor, în urma deciziei Consiliului de Urgență a emisiunii.

Jador, vizită fulger la medicul estetician. Ce intervenții își face fostul concurent de la "Survivor România"

„Mulțumesc Kanal D că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a fost mesajul lui Jador după eliminare.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter