Ion Iliescu și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum se simte fostul președinte după imunizare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 12:53

Ion Iliescu a împlinit miercuri, 3 martie, vârsta de 91 de ani. Fostul președinte al României a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID-19 și a explicat că nu s-a confruntat cu niciun fel de reacții adverse în urma imunizării.

„M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a declarat fostul șef de stat, pentru realitatea.net.

Citeşte şi: Ion Iliescu a fost abandonat de mamă la vârsta de 1 an

Ion Iliescu a mai spus că urmărește de la distanță ce se petrece pe scena politică și s-a declarat nemulțumit de coaliția de guvernare, punctând că situația în care se află România necesită o „comunicare mai deschisă între forțele politice, cetățeni și factorii sociali”.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid (n.r. – PSD). Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a precizat Iliescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter