Informare ANM: Vreme deosebit de rece până sâmbătă, 10 aprilie

De Unica.ro, pe
ANM avertizează că vremea va fi deosebit de rece în următoarele zile. Se vor produce brumă și pe alocuri îngheț. Și pentru municipiul București meteorologii au emis o prognoză meteo specială. 

Vremea va continua să fie deosebit de rece până în dimineața zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021, a anunțat ANM. Temporar, în anumite regiuni, vor mai fi și precipitații slabe sub formă de ninsoare.

ANM a anunțat vreme deosebit de rece

În informarea ANM, valabilă până în data de 10 aprilie, ora 10:00, meteorologii avertizează că „vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul și în centrul țării și în dealurile sudice. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.”

ANM mai notează că „în cursul zilei de joi (8 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menționat, în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45… 55 km/h, iar la munte peste 60… 70 km/h, spulberând zăpada.”

Citește și: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu

Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Dan Bittman, revoltat de legile după care se organizează înmormântările în contextul pandemiei

Prognoza meteo specială pentru București

Și în municipiul București vremea va fi mai rece decât în mod normal în această perioadă a anului, mai ales în timpul nopților și al dimineților. Maximele se vor încadra între 10 și 13 grade, iar minimele între 0 și 2 grade. Valori mai scăzute se vor înregistra „în zona periurbană în noaptea de joi spre vineri (08/09 aprilie) și în noaptea de vineri spre sâmbătă (09/10 aprilie) spre -3… -2 grade. Se va produce brumă.”

ANM mai atrage atenția că în joi după-amiază (8 aprilie) vor fi posibile descărcări electrice, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter