Incident la spitalul “Sfântul Pantelimon” din București. Pacienții, evacuați din cauza fumului

De Unica.ro, pe

La doar două zile de la incendiul izbucnit la spitalul “Matei Balș” din București, un nou incident a avut loc duminică seara într-o altă unitate medicală din Capitală. Potrivit ministerului Sănătății, la secția de Terapie Intensivă a spitalului “Sfântul Pantelimon” s-a ars un tub de neon și a fost nevoie de evacuarea preventivă a pacienților.

În salonul respectiv se aflau trei pacienți care nu au fost afectați de incident.

Citeşte şi: Raed Arafat, detalii despre incendiul de la Institutul „Matei Balș” din București: „Nu era secție de Terapie Intensivă”

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”,au anunțat autoritățile într-un comunicat, potrivit Digi24.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

În urma incidentului, ISU a trimis în recunoaștere o autospecială la spital, dar nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Foto- 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter