Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o pe Luiza Melencu

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 06 august 2019, 12:12
Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu, după ce noi oseminte au fost descoperite în pădurea de lângă Caracal.

A indicat un sac cu oase arse și cenușă. El așa a declarat că este trupul Luizei. Deocamdată nu ne putem pronunța. A precizat că a folosit aceeași metodă (n.r. ca la Alexandra Măceșanu). Nu avem indicii că sunt mai multe victime. Verificăm toate pistele. Vom continua cercetarea la fața locului. Declarațiile lui nu sunt singura noastră pistă. A spus că în aceeași zi a ucis-o și incinerat-o”, a declarat Mihaela Promie, purtătoarea de cuvânt a DIICOT.

Zilele trecute, criminaliștii care lucrează la cazul Caracal au descoperit rămășițe umane într-o pădure din zonă.

Descoperirea a fost făcută în urma unor mărturisiri făcute chiar de Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că ar fi vorba chiar de rămășițele Luizei Melencu, care a dispărut în luna aprilie.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat în timpul procedurilor de anchetă că există temerea ca în acest caz să fie mai multe victime.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate niște bani pe care i-a trimis mama ei care lucrează în străinătate.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter