Fratele lui Meghan Markle, scrisoare către Prințul Harry: „Nunta aceasta este cea mai mare greșeală din istorie”

De Oana Savin, pe
Thomas Markle Junior, fratele vitreg al lui Meghan Markle, i-a transmis Prințului Harry al Marii Britanii o scrisoare deschisă în care îi spune că nu este prea târziu să anuleze nunta cu sora sa.

Potrivit acestuia, căsătoria cu Meghan este „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale

Thomas Markle, în vârstă de 51 de ani, din Oregon, susține că sora sa este „cea mai istovitoare, superficială și încrezută femeie”.

El a descris nunta ca fiind o „poveste cu zâne falsă” ce va îl va face de râs pe Prințul Harry și moștenirea familiei regale, relatează The Mirror.

„Cu cât trece mai mult timp până la nunta voastră regală cu atât este mai clar că este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale”, se arată în scrisoare.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu vor invita politicieni la nuntă

Este evident că Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Nu înțeleg de ce nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede”, a mai scris el.

Totodată, fratele vitreg al actriței americane susține că tatăl lor se chinuie din punct de vedere financiar după ce „i-a plătit lui Meghan startul în cariera de actriță”.

Ce fel de persoană începe o viață folosindu-se de propriul tată până îl aduce la faliment și apoi uită de el, lăsându-l fără un ban și plin de datorii. Și atunci când este timpul să îl răsplătească uită de el și se comportă de parcă nu l-ar cunoaște. Se vede că mica faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap. Și pe deasupra nu își invită familia la nuntă. Cine face așa ceva?”, a afirmat Thomas Markle Junior.

Citește și: Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle are un buget de 45 milioane dolari

Potrivit acestuia, Meghan este o persoană falsă și încearcă să se reinventeze ca noua Prințesă Diana.

Meghan Markle și Prințul Harry urmează să se căsătorească pe 19 mai la Castelul Windsor, nunta regală fiind cel mai așteptat eveniment al anului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter