Femeia din România cu cei mai mulți copii. A născut 20 de copii în 20 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 13:11
O femeie din satul Cotenești, comuna argeșeană Stoenești, este mama cu cei mai mulți copii din România. Recent, aceasta a născut cel de al 20-lea copil.

Georgiana Văcaru are 42 de ani și consideră că a fi mamă este un lucru „minunat”.

Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii, ei mă ajută, suntem o familie foarte unită. Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai – George, el este plecat la casa lui, ceilalţi copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa. Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei”, precizează Georgiana citată de Adevărul.

Cel mai mare dintre copii are 23 de ani, iar cel mai mic s-a născut la începutul acestui an. Georgiana Văcaru a fost însărcinată în fiecare an, în ultimele două decenii.

Numeroasa familie locuiește într-o casă cu opt camere. Părinții au amenajat paturi suprapuse pentru copiii lor, iar principalul venit al familiei sunt alocațiile copiilor.

De două ori pe an, tatăl pleacă în străinătate unde lucrează câte una-două luni pentru a câștiga bani ca să își întrețină familia.

„Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două”, a explicat Georgiana Văcaru.

Deși are deja 20 de copii, femeia susține că nu vrea să se oprească aici.

Dacă Dumnezeu va mai dori să mai avem copii, nu mă voi opune”, a afirmat ea.

De asemenea, reporterii Libertatea au mers în vizită la Georgiana și soțul ei, Iosif, care sunt împreună de 26 de ani.

Primul copil, Mihai, a venit doi ani mai târziu. De atunci, Georgiana a rămas însărcinată aproape în fiecare an. Sunt mulți, dar Georgiana nu le încurcă niciodată numele sau datele de naștere. Nu are cum, e instinctul matern, spune ea.

Le știu obiceiurile, am și copii mai mari care au crescut și care acum mă pot ajuta… nu e dificil. Mai greu mi-e fără ei”, a declarat femeia pentru Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Georgiana și copiii ei. (Fotograf: Vlad Chirea)

Sursă foto: Vlad Chirea, Realitatea de Argeș

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter