Electric Castle 2021. Zece zile de festival în 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 15:29
Organizatorii Electric Castle 2021 promit un festival creat și organizat special pentru aceste vremuri. Vor fi zece zile de distracție, cu 500 de concerte live și activități new media, în 30 de locații din Cluj-Napoca și pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida. 

După ce a fost amânat anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19, Electric Castle 2021 revine vara asta cu un format deosebit. Organizatorii au pregătit zece zile speciale, cu 500 de reprezentații live și activități new media, ce se vor desfășura în 30 de locații diferite din centrul orașului Cluj-Napoca, dar și pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida.

Înapoi la viață, la muzica la live, la dans, la o stare grozavă alături de prieteni”, este mesajul scris pe conturile oficiale Electric Castle de pe rețelele de socializare. 

Citește și: Momentul în care s-a prăbușit cascada Bigăr, desemnată cea mai frumoasă cascadă din lume

Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Când va avea loc Electric Castle 2021

Festivalul se va desfășura în perioada 6 – 15 august, iar biletele vor fi puse în vânzare în data de 10 iunie, pe site-ul electriccastle.ro. Acestea vor avea prețuri reduse într-o primă etapă.

Organizatorii Electric Castle au transmis că „toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare”.

Tot la Cluj-Napoca, dar în perioada 9 – 12 septembrie 2021, va avea loc și festivalul Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Primele abonamente vor fi disponibile de joi, 10 iunie. Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, vor permite condiții de siguranță la evenimentul de la Cluj-Napoca, spun organizatorii.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter