Dragoste în vremea pandemiei: Un american nu a fost lăsat să intre în România, unde voia să se mute pentru iubita sa

De Unica.ro, pe
Pandemia de COVID-19 nu ține cont de dragoste. Un tânăr american a vrut să se mute la Cluj, alături de iubita sa româncă, însă nu a fost lăsat să intre în țară din cauza restricțiilor impuse de autorități. 

Benjamin, un bărbat din Statele Unite ale Americii, s-a îndrăgostit de Larisa, o tânără din Dej, și după un an de relație la distanță, a hotărât să se mute în România pentru a fi mai aproape de iubita sa. Decis să înceapă o nouă viață alături de ea, bărbatul și-a vândut toate proprietățile din SUA.

Americanul a plecat din Statele Unite în urmă cu două zile și a făcut escală în Germania. De acolo a zburat spre România, nerăbdător să-și strângă în brațe, pentru prima oară, iubita. Însă, în aeroportul din Cluj-Napoca a avut parte de o mare surpriză.

Din cauza restricțiilor impuse de starea de alertă, acestuia nu i s-a permis intrarea în România, potrivit observatornews.ro.

„El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea” – a spus Larisa.

Citește și: Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Actorul Armie Hammer, acuzat că a violat o fostă iubită

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Cum dragostea nu face parte din motivele pentru care cetățenii străini ne pot vizita țara, Benjamin va fi nevoit să se întoarcă cu primul zbor de unde a plecat.

Tinerii ar fi fost dispuși să se căsătorească în aeroport

„Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil, am scrisoarea care doveşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoare de invitaţie” – i-a spus americanul Larisei.

Dragoste în vremea pandemiei: Un american nu a fost lăsat să intre în România, unde voia să se mute pentru iubita sa

Tinerii au cerut părerea unui avocat, însă răspunsul acestuia nu le-a fost deloc favorabil: „Cetăţeanul străin nu prezintă şi nu justifică niciun motiv imperativ care să îi permită intrarea în România, motiv pentru care i-a fost refuzată cererea”.

Disperați că nu se pot întâlni, Larisa și Benjamin ar fi fost dispuși chiar și să se căsătorească în aeroport.

„Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am căsători şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim, de un an tot pe internet zilnic” – a mărturisit tânăra.

26 de persoane sunt blocate de trei săptămâni în aeroportul din Paris

Nici 26 de pasageri alegerieni nu au fost lăsați să ajungă la destinație din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Aceștia stau de trei săptămâni în aeroport, dorm pe scaune sau pe jos și se spală la dușurile dintr-o zonă a aeroportului unde există un hotel.

Oamenii, printre care două fetițe și o femeie de 75 de ani, au plecat din Marea Britanie și au vrut să ajungă în Algeria, însă nu au reușit să treacă de aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde au avut escală.

Nu au putut lua avionul spre casă, deși aveau teste negative COVID-19

Deși toți aveau dovada testului negativ COVID-19, compania aeriană Air Algeria nu le-a permis să se îmbarce în avionul către Algeria. De vină ar fi fost noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 care a a apărut în Marea Britanie. Pasagerii au primit inițial bonuri de masă de la compania algeriană, însă acestea le-au fost restrase după ce au refuzat să se întoarcă la Londra.

„Toată lumea are motive personale importante pentru a merge în Algeria. Soția mea este acolo și a avut COVID. Am renunțat la apartamentul meu și la locul de muncă, altfel m-aș întoarce în Marea Britanie”, a spus unul dintre bărbați, potrivit Digi24.

„Este groaznic aici. Cât timp poți să dormi pe podea înainte să cedezi? Două săptămâni, trei săptămâni, patru?”, a mai spus bărbatul, în timp ce așteaptă ca autoritățile algeriene să le permită să își continue călătoria.

Sursă foto: captură video, Shuttestock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter