Doi minori au întreținut relații intime în toaleta școlii. Directorul ar fi mușamalizat cazul pentru „a proteja elevii”

De Unica.ro, pe

Doi minori, un băiat din clasa a VIII-a și o fată din clasa a VI-a, au întreinut raporturi sexuale în toaleta școlii în care învățau, într-o comună din județul Călărași. Subiectul a ajuns abia acum în atenția presei după ce băiatul s-a lăudat prietenilor, iar aceștia l-au pârât pe rețelele de socializare.

Totul a avut loc în urmă cu o lună, pe 19 februarie, iar conducerea Școlii Generale din Budești, jud. Călărași, este acum acuzată că ar fi mușamalizat cazul.

Daniela Dan, directoarea adjunctă a Școlii Generale din Budești a explicat reporterilor de la Digi24 cum s-a petrecut totul: „Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă. Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a… Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii.”

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Momentan, cazul este anchetat de Poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului, iar băiatul a rămas în școala din Budești. În respectiva unitate de învățământ, paza a fost intensificată, iar femeile de serviciu trebuie să supravegheze toaletele mai des.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter