De la ce ar fi pornit scandalul dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 17:28

La începutul săptămânii, între Oana Mizil (45 de ani) și Marian Vanghelie (53 de ani) ar fi avut loc un scandal violent, în urma căruia, Oana a ajuns la spital.

Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei a fost acuzat că ar fi lovit-o pe soția sa, dar acesta a negat acest lucru, spunând că între el și Oana nu a fost nimic mai mult în afara de o ceartă de cuplu.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a spus Marian Vanghelie, acum câteva zile.

Oana Mizil a confirmat și ea că nu ar fi fost lovită de Vanghelie, ci doar îmbrâncită.

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a explicat Oana.

Citeşte şi: Prin ce trece Gabriela Prisăcariu în a opta lună de sarcină: „De dimineață m-a luat… Am crezut că nasc!”

Citeşte şi: Cât a costat inelul de logodnă primit de Antonia de la Alex Velea

Citeşte şi: Dan Capatos, verdict dur din partea medicilor: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Citeşte şi: Romanița Iovan, apariție incendiară în costum de baie. Cât de bine arată la 56 de ani!

De la ce ar fi pornit scandalul violent dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil

Carmina Pricopie, jurnalist de investigație de la Antena3, a dat recent câteva detalii legate de presupusul motiv al scandalului dintre cei doi. Pricopie spune că totul ar fi pornit din cauza geloziei.

„Din informațiile mele motivul ar fi gelozia. Marian Vanghelie ar fi surprins o discuție privată în telefonul Oanei Mizil. De la asta ar fi pornit totul. Oana Mizil a ajuns singură la spital cu multiple echimoze, bătută măr, spun sursele judiciare.

Nu a dorit să se facă publică situația sa, nu a dorit să depună plângere la poliție. Este și motivul pentru care nu a sunat la 112. Spitalul este cel care a solicitat prezența poliției.

În conflictul care a avut loc în casa celor doi, Vanghelie ar fi amenințat cu moartea, i-ar fi adresat cuvinte grele, jignitoare pe lângă corecția fizică pe care i-ar fi aplicat-o. Marian Vanghelie, deși concubina sa nu a dorit să depună o plângere, este cercetat penal pentru violență domestică. (…) Este opțiunea Oanei Mizil ce are de făcut sau ce vrea să facă”, a explicat jurnalistul Carmina Pricopie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter