De ce s-a grăbit mama Luizei Melencu să se recăsătorească

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 iulie 2021, 18:02

Monica Melencu, mama Luizei Medelcu, adolescenta din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, în urmă cu doi ani, s-a recăsătorit acum câteva săptămâni. Mama Luizei nu a dorit să ofere presei detalii legate de eveniment.

„Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a spus femeia, potrivit playtech.ro.

Nina, mătușa Luizei Melencu a dezvăluit că bărbatul din viața Monicăi este un om foarte muncitor și cu capul pe umeri.

Citeşte şi: Filmul unui coșmar: tot ce știm despre tragedia crimelor de la Caracal

“Monica este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”, a povestit Nina.

De asemenea, aceasta a mai spus care a fost motivul pentru care Monica s-a grăbit să se căsătorească: “S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”, a dezvăluit Nina pentru sursa citată mai sus.

Cazul crimelor din Caracal a șocat întreaga României

În 2019, cazul de la Caracal în care  Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu  au fost răpite, abuzate sexual și ucise, a șocat opinia publică. În urma tragediei, Gheorghe Dincă (67 de ani) a fost găsit vinovat de răpirea, violarea, maltratarea și arderea celor două adolescente. Rămășițele tinerelor nu au putut fi găsite nici până astăzi și încă există multe întrebări legat de odioasele crime la care nu s-a găsit până acum răspuns.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter