Cum este traficul în București în perioada epidemiei de coronavirus

De Unica.ro, pe
Libertatea a făcut un experiment pentru a vedea cum este traficul în București în perioada epidemiei de coronavirus. A ales un traseu care străbate Capitala și care, în mod normal, ar fi fost extrem de aglomerat.

De când Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România și măsurile de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus au limitat circulația pe străzile din București, traficul s-a diminuat considerabil. Aceasta a fost constatarea colegilor noștri de la Libertatea, care au străbătut un drum de aproximativ 22 de km, ce în mod obișnuit dura o oră și jumătate, chiar o ora și 45 de minute, în jumătate de oră.

Citește și: Suceava a intrat în carantină totală

Aceștia au plecat la ora 8.00, considerată până de curând o oră de vârf, de la stația de metrou Dimitrie Leonida din Berceni până pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, la stația de metrou Pipera. Deși străzile nu erau chiar goale, au ajuns la destinație, la Iride Park, în apropiere de capătul de linie al magistralei 2 de metrou, la 8.30. Acest lucru a fost posibil după ce multe companii au permis angajaților să lucreze de acasă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter