Al doilea sezon al crosului Casiopeea, la Braşov

De Unica.ro, pe

Sub sloganul ”Impreuna in cursa impotriva cancerului mamar”, organizatia non-guvernamentala Casiopeea ii invita pe brasoveni sa li se alature, in luna mai, ca prin sport sa traga un semnal de alarma asupra unei boli necrutatoare care face din ce in ce mai multe victime in randul femeilor din Romania.
Cursa se adreseaza tuturor iubitorilor de miscare in aer liber, cat si acelora care stiu ca pringestul lor mic pot face foarte mult bine.
Cursa si marsul Casiopeea se afla la a doua editie la Brasov. Acestea au un scop in totalitate caritabil, dorind sa stranga fonduri pentru doamnele care au suferit o interventie chirurgicala de extirpare a unui san si care nu-si pot permite achizitionarea unei proteze mamare.
Evenimentul va avea loc, in acest an, pe data de 18 mai la ora 8.30 la Complex Olimpia sub Tampa. Taxa de participare este de 40 de Ron, iar fiecare participant adult va primi un voucher pentru o ecografie mamara gratuita, in valoare de 40 Euro.
Cursa roz are in Bucuresti o traditie de peste trei ani, ea organizandu-se anual in ultimul weekend din septembrie. Din 2012 crosul se organizeaza si la Brasov.
De mai bine de 4 ani, asociatia non-guvernamentala Casiopeea a donat un numar de 550 de proteze mamare, ajutand astfel la integrarea sociala si la redarea increderii intr-o zi mai buna acestor femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter