Centru Pregătire BAC te invită la un workshop gratuit susţinut de Cori Grămescu

De Madalina Serban/GCDF Trainer&Career Consultant, pe

Pentru că obiectivul nostru este să fim un sprijin real atât copiilor cât și părinților, în luna ianuarie 2013 vom lansa o serie de workshop-uri gratuite, în cadrul cărora vom dezbate subiecte interesante pentru voi.
Pe 31 ianuarie 2013 va avea loc workshopul cu tema Stilul de viaţă sănătos. Workshopul va fi susţinut de Cori Grămescu, Master Trainer Ultimate Pilates. Pentru a participa la acest workshop este necesar să completaţi formularul de înscriere.

Pe lângă acest lucru, Centru Pregătire BAC te invită să participi la:

Testări şi noi înscrieri – Datorită solicitărilor reluăm sesiunile de testare la materiile: matematică, fizică, limba română, biologie, chimie şi limba engleză. Pentru completarea noilor grupe perioada de înscrieri va fi prelungită până pe 1 februarie 2013. Pentru fiecare materie vom organiza 30 de şedinţe de pregătire. Oferta rămâne neschimbată: 45 lei/şedinţa de 90 de minute.

Cursuri limba norvegiană – tot mai mulţi elevi doresc să beneficieze de avantajele educaţionale oferite de ţările nordice. Pentru a veni în completarea studiilor Centru Pregătire BAC organizează primul modul A1 de limba norvegiană. Cursurile vor începe pe data de 15 februarie 2013.

www.centrupregatirebac.ro
office@centrupregatirebac.ro
0730.491.850

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter