Cătălin Botezatu va livra combinezoane și viziere de protecție pentru medicii români

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2020, 16:49
Viggo Fashion International va livra către statul român combinezoane cu cagulă și protecție pentru încălțăminte, respectiv viziere de protecție pentru a ajuta la protejarea personalului sanitar ce luptă cu pandemia de coronavirus.

Ionuț Marin Marius, administrator al Viggo Fashion și partener de afaceri cu designerul Cătălin Botezatu a câștigat licitația și a semnat două acorduri cadru cu statul român în valoare de 18 milioane de euro.

Firma nu va produce combinezoanele, ci le va importa. Mai exact, potrivit Gândul, Viggo Fashion International se obligă să livreze 500.000 de combinezoane de protecție și 1.750.000 de viziere de protecție.

Citește și: Avertisment puternic de la fostul director al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov: „Va fi jale!”

”Până în prezent a fost încheiat un singur contract subsecvent pentru produsul viziere, pentru jumătate din cantitatea din acordul cadru și urmează  livrăm și apoi  facturăm”, a declarat Ionuț Marin Marius, administrator al Viggo Fashion și partenerul de afaceri al lui Cătălin Botezatu pentru Gândul.

„Nu am încheiat două contracte, ci două acorduri cadru care înseamnă niște promisiuni de încheiere a unor contracte subsecvente viitoare. Până în prezent a fost încheiat un singur contract subsecvent pentru produsul viziere, pentru jumătate din cantitatea din acordul cadru și urmează  livrăm și apoi  facturăm”, a mai spus Ionuț Marin Marius.

”Cu privire la celelalte detalii legate de prețuridurate de derulare, termene, etc. momentan, având în vedere clauzele de confidențialitate și situația generalăla nivel mondial, creată de această pandemie, nu  putem dadeocamdatărelații. Promitem  revenim cu detalii, de îndată ce situația generală o  permite. Ceea ce ne interesează acum, mai presus de toate, este  livram în bune condiții aceste produse, absolut necesare pentru lupta împotriva Covid-19”, a declarat administratorul Viggo Fashion International.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter