Cât costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni

De Unica.ro, pe

Președintele României Klaus Iohannis (61 de ani) a fost de curând prezent la o acțiune de plantat copaci în localitatea Dăbuleni, județul Dolj. În cadrul evenimentului, un accesoriu purtat de președinte a atras atenția, și anume perechea de cizme aleasă.

Cât costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni

Președintele a optat pentru o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la brandul Aigle. Potrivit website-urilor care comercializează aceste accesorii, prețul unei perechi de astfel de cizme trece de 1.000 de lei.

Perechea de cizme valorează 1.159 de lei, adică undeva între 237-238 de euro. În România, salariul minim net pe economie nu depășește 1.400 de lei. În 2021, cineva plătit cu salariul minim pe economie va primi, în mână, 1.386 lei, relatează Hotnews.

Dedicate pescuitului și vânătorii, aceste cizme sunt produse pe interior dintr-o căptușeală din piele de vițel, iar talpa este una inovativă, din cauciuc în trei straturi și cu pernițe de amortizare la călcâie, care oferă confort pe întreg parcursul zilei.

Pe pagina oficială de Facebook a președintelui părerile au fost împărțite. De o parte s-au aflat cei care au criticat ținuta „impecabilă” a liderului de stat, iar de cealaltă s-au aflat cei care au lăudat implicarea președintelui.

„Aveți o ținută impecabilă. Se vede că sunteți doar la o ședință foto, toți cei postați!”, a comentat cineva. „Am căutat printre sutele de mesaje de la această postare un gând bun, o mulțumire, un strop de încredere… Nu am găsit decât ură, nedreaptă judecată și nici măcar o fărâmă de speranță.

Citește și:

Cornelia Catangă a murit la 63 de ani. Cântăreața avea COVID-19

Actrița Portia de Rossi, soția lui Ellen DeGeneres, operată de urgență

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a născut pe podeaua din baie

Eu sunt tare mulțumită de cum văd că se desfășoară lucrurile acum în țara noastră! Cu bune, cu rele, cu decizii ferme, cu inițiative extrem de benefice… Se vede foarte clar logica în decizii și atenția pentru populație. Suntem prea mulți cei care au convingerea că ACESTA este președintele nostru!”, a scris altcineva.

În mare, în comentarii, mulți cetățeni s-au arătat nemulțumiți de inițiativa președintelui, invocând ca motiv faptul că liderul ar fi permis în trecut defrișarea pădurilor.

Foto: Facebook; Presidency.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter